dinsdag 14 april 2009

PortalCMS -- Microsoft Dynamics CRM 4.0

PortalCMS bevat software-extensies waarmee informatie uit het populaire Microsoft Dynamics CRM 4.0 beschikbaar wordt voor klanten via een klantenportaal. Het unieke van deze oplossing is dat CRM 4.0 van achter de firewall communiceert met de extern geplaatste portalserver. Deze combinatie van beveiliging en flexibiliteit werd mogelijk dankzij de toegepaste Services Oriented Architecture. Meer over portalcms en microsoft dynamics crm 4.0

PortalCMS - Enterprise 2.0 portal oplossing

PortalCMS is een on-demand enterprise 2.0 portal software oplossing met een unieke combinatie van hoogwaardige content management systemen en flexibele integratiemogelijkheden van marktleidende bedrijfssoftware zoals Exact Globe en Microsoft Dynamics CRM 4.0.

PortalCMS is ontwikkeld op basis van bewezen Java en Microsoft technologie met ruim 10 jaar track record en tienduizenden gebruikers van grote organisaties uit overheid en bedrijfsleven. Een greep uit de bedrijven die deze technologie ook toepassen: TASK24, Creaforti, Vodafone, De Nieuwbouw, Albeda College en GGD.

Add to Technorati Favorites


PortalCMS

PortalCMS is een moderne portal software oplossing, waarin jarenlange ervaring met online dienstverlening is verwerkt.
De makers van PortalCMS waren de afgelopen decennia betrokken bij diverse innovatieve online diensten en concepten.